FIT Coding Challenge 2023 - Srebreni sponzor - Evoila

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 23.05.2023. 09:02

Upoznajte Evoila Bosnia -mladu i dinamičnu kompaniju koja se uspješno širi na IT tržištu! 

Kao ponosni Srebrenisponzor FIT CC 2023, imamo priliku pokazati svoje znanje i sposobnosti drugu godinu zaredom.

evoila Group je posvećena pružanju dinamičnog i uzbudljivog radnog iskustva za preko 300 svojih zaposlenika koji djeluju u 6 različitih zemalja -Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Poljskoj, Slovačkoj i Bosni i Hercegovini. Naši timovi su ove godine već imali priliku da rade  on site u  Berlinu, Hamburgu i Beču, te da posjete svjetske konferencijepoput KubeCon/CloudNativeCon-a u Amsterdamu.

Naša  posvećenost  kvaliteti  je  uvijek  u  prvom  planu,  a  otvorena  komunikacija,  transparentnost  i povjerenje su temelji našeg odnosa s klijentima i zaposlenicima. 

U našem timu izuzetno cijenimo svakog pojedinca, bez obzira na njihovo iskustvo u IT sektoru. Uz naglasak na edukaciju i razvoj, mi smo predani stvaranju inspirativnog radnog okruženja u kojem svaki pojedinac ima priliku iskoristiti svoj puni potencijal i rasti u svom području stručnosti. 

Jedan od projekata koji izuzetno cijenimo jeste razvijanje VMware IT akademije, koji se fokusira na obrazovanje i pripremu budućih IT stručnjaka. Razvojem VMware IT akademije, evoila Group stvara jedinstvenu  priliku  za  sve  zainteresirane  da  se  priključe  našem  timu  i  doprinesu  našoj  viziji kontinuiranog rasta i razvoja. Kroz ovaj projekt, mi se predano posvećujemo osiguravanju najboljeg obrazovanja i stručne pripreme za buduće IT stručnjake, te otvaramo vrata za nove članove tima koji žele unaprijediti svoje znanje i pridružiti se našoj posvećenoj zajednici stručnjaka.


Naš Core Business:

● Data Center Virtualization

● CloudNativeSoftware Development

● IT Security

● Hyperscaler

● Networking

● Big Data & Analytics


Neki od naših klijenata su:

➢ Vodafone

➢ Volkswagen

➢ T-mobile


Neki od naših partnera su:

➢ VMware 

➢ AWS

➢ Cisco

➢ Microsoft Azure

➢ Aqua

➢ Aruba

➢ Hewlett Packard Enterprise