FIT CC 2022 - Srebreni sponzor - Cor Net

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 16.05.2022. 13:47

Cor Net d.o.o. je IT kompanija koja je osnovana u Mostaru 2014. godine.

Osnovna djelatnost kompanije Cor Net usmjerena je na izradu softverskih rješenja za potrebe naših klijenata. Uspjeh naših klijenata je naš vlastiti uspjeh i stoga nastojimo pružiti jedinstven pristup u odgovoru na zahtjeve klijenata pružajući im vrhunsku profesionalnu informatičku uslugu, čiju kvalitetu može jamčiti iskustvo stečeno završetkom brojni projekti.

Naši zaposlenici su naše najveće bogatstvo, gdje temeljna snaga proizlazi iz iskusnih developera, koji u kombinaciji s našim mladim talentiranim IT stručnjacima, predano rade na dokazivanju u području informacijskih tehnologija, čineći tako sjajnu mješavinu iskustva, novih ideja i pristupa rješavanju problema.

Kroz trenutnu tendenciju rasta imamo potrebu za zapošljavanje novih kadrova iz branše, kao i mogućnosti obučavanja kadrova iz industrije, koje osposobljavamo i nudimo im priliku za rad. Cor Net tim sastavljen je od iskusnih profesionalca, pojedincima sa različitim obrazovanjima i dugogodišnjim iskustvom u razvoju softvera. Mladi članovi Cor Net tima surađujući s kvalitetnim i obrazovanim stručnjacima usavršavaju i unaprjeđuju svoje znanje, kako bi klijenti dobili što bolji proizvod i bili zadovoljni.

Naše iskustvo, stečeno razvojem softvera i aplikacija, osigurava na priliku ponuditi rješenja koja nisu ograničena samo na regiju, već smo u stanju ponuditi rješenja koja konkuriraju svjetski poznatim kompanijama.

#FIT #innovations #cybersecurity #gamedev #programmingchallenge #FITCC #CorNet