FIT CC 2022 - Bronzani sponzor - Authority Partners

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 09.05.2022. 12:18

Authority Partners je globalna softverska kompanija, osnovana prije 24 godine u Irvine, California (SAD), sa tehnološkim centrom u Sarajevu (BiH), pokrenutim prije 17 godina i drugim tehjnološkim centrum u Istanbulu u Turskoj, pokrenutim prije dvije godine. Globalna AP porodica broji više od 500 ljudi iz 33 zemlje, pet kontinenata, koji rade u uredima i na daljinu.

Posvećeni smo odabiru najboljih IT profesionalaca globalno i isporuci rješenja koja pružaju značajnu transformaciju našim klijentima-partnerima. To osiguravamo kroz posvećen tim, težnju ka visokoj kvaliteti u okviru definisanog vremena i budžeta, edukacije, ISO certifikacije itd. Ključne vrijednosti naše kompanije su izvrsnost, rast i razvoj, stabilnost i društvena odgovornost, koje jasno definišu naš brend.

Takodjer, kompanija Authority Partners je u 2014 godini pokrenula AP Lab – Centar za talente i inovacije prije osam godina, sa namjerom da podrži mlade talente. Za osam godina programa, u okviru AP Laba održano je 29 trening sesija, za 373 polaznika, od kojih je 184 po završetku programa zaposleno u kompaniji.

“Kao organizacija, mi se razvijamo u Authority Partners verziju 3.0., koju vidimo kao prirodni napredak naše kompanije. Naravno, naše vrijednosti ostaju iste i dalje ćemo težiti ka izvrsnosti i osiguravati stabilno i inspirativno okruženje za naše ljude. Također, prioritet će nam biti na proširivanju tehnologija na kojima radimo i poboljšanju načina na koji isporučujemo naše usluge. Slijedimo strategiju kontinuiranog rasta. Naši ciljevi su ambiciozni i jedva čekamo da vidimo kako se Authority Partners 3.0 oblikuje u narednim mjesecima i godinama.”, kazala je Amina Karic, direktorica Authority Partners-a.

#FIT #innovations #cybersecurity #gamedev #programmingchallenge #FITCC #AuthorityPartners