Walter Code - Zlatni sponzor ovogodišnjeg FIT CC-a

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 27.05.2021. 18:39

FIT CC 2021 - Zlatni sponzor je kompanija Walter Code

Jedna od kompanija koja je prepoznala FIT CC i odlučila da nas podrži u organizaciji eventa je i Walter Code

Walter Code je dio Walter SAR Group AB, švedsko-bosanske kompanije nastale 2008. Poslujemo iz ureda u tri grada: Stockholm, Sarajevo i Mostar, te radimo na inostranim, ali i domaćim projektima.

Walter Code predstavlja grupa talentiranih umova koji su strastveni u jednom - razvoju najinovativnijih tehnoloških rješenja vođenih snažnom željom da se pobjegne od nametnutih standarda.

Tu smo da pomognemo našim klijentima da se usklade sa industrijom, prihvatajući ovaj digitalno transformirani svijet i koristeći njegov puni potencijal. Pokrećemo promjene jer konstantno učimo nove stvari, stvaramo nova iskustva i povezujemo se sa novim ljudima. Vrednujemo i svakodnevno promovišemo kulturu razmjene znanja, sa ciljem međusobnog unaprijeđenja svih uključenih. Pod motom "rušimo granice" i kroz kombinaciju ljudi različitih profesija i perspektiva, neprestano uvodimo inovacije kako bi postavili nove standarde.
FIT CC je prilika za mlade, jedna odlična inicijativa prepoznavanja i podržavanja talenata, te nam je čast da možemo podržati jednu ovakvu mainfestaciju i radujemo se i budućoj, uspješnoj saradnji.

#fitcc #waltercode