ITO - Zlatni sponzor ovogodišnjeg FIT CC-a

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 17.04.2021. 18:01

Zlatni sponzor FITCC 2021 je kompanija ITO.

Uvijek nam je drago kada nam se po prvi put pridruzi neka kompanija koja prepozna znacaj jednog ovakvog eventa i pridruzi nam se kao zlatni sponzor.

Misija ITO-a je biti centar inovacija i regionalnog razvoja.

ITO je tvrtka nasmijanih ljudi, mlada, dinamična i moderna obiteljska tvrtka koja zrači optimizmom i pozitivnom energijom. Vođena etičkim principima razvoja softverskih rješenja, ITO privlači mlade profesionalce koji se žele usavršavati i pritom mijenjati svijet na bolje, koji ITO doživljavaju kao svoj drugi dom.

Razvoj vrhunskih softverskih rješenja po principu "ključ u ruke" za ITO je stil života, a glavna motivacija je inovacija i primjena najnovijih tehnologija kojima se pronalaze svakodnevna rješenja za klijente, podižu startup-ovi koji mijenjaju svijet i stvara profesionalna zajednica mladih, stručnih i obrazovanih ljudi. Ukoliko želiš postati dio naše zajednice i zajedno sa nama rasti i usavršavati svoje vještine, svoju prijavu uvijek možeš poslati na posao@ito.ba.

Vizija ITO-a je stvarati projekte od globalnog značaja za zajednicu, povećavanjem broja zaposlenih i ostavljanjem digitalnog otiska na svjetskoj razini.

Zahvaljujemo se ITO u i nadamo se da je ovo pocetak jednog sjajnog prijateljstva.