ZenDev - Zlatni sponzor ovogodišnjeg FIT CC-a

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 13.04.2021. 12:37

ZenDev je IT kompanija fokusirana na razvoj web i mobilnih aplikacija a posebni su stručnjaci za e-commerce rješenja.

Iako relativno mlada kompanija, osnovana 2016. godine, a među njihovim zadovoljnim klijentima ćete pronaći zvučna imena. Neki od njih su Volvo, Ericsson i Cargotec.

Misija ZenDev-a je pretvoriti želje klijenta u stvarnost, dostaviti prvoklasna IT rješenja i učiniti cijeli proces “zen” iskustvom za obe strane.

ZenDev je internacionalna kompanija sa uredima u Švedskoj, Gothenburg i u Bosni i Hercegovini u Mostaru i Sarajevu, a rade za klijente širom svijeta, koristeći najnovije tehnologije.

ZenDev je prepoznatljiv po svojoj organizacijskoj kulturi. Svaki radnik igra važnu ulogu u uspjehu kompanije a iskrenost i integritet u najvažniji u kreiranju uspješnih poslovnih odnosa.

S obzirom da kompanija bilježi nevjerojatni rast iz godine u godinu uvijek su u potrazi za talentiranim i vrijednim budućim kolegama.

Trenutne otvorene pozicije možete pronaći na https://zendev.se/en/career, a uvijek možete poslati otvorenu prijavu. Biti dio ZenDev tima znači kreirati vrhunska softverska rješenja u izvrsnom random okruženju.