Softray Solutions - Bronzani sponzor ovogodišnjeg FIT CC-a

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 08.04.2021. 10:23

Softray Solutions je bosanskohercegovačka IT kompanija fokusirana na razvoj softverskih rješenja za velike američke klijente, u domenu zdravstva, saobraćaja, transporta i sigurnosti.

Kompanija posluje i pruža svoje usluge razvoja softvera na tržištu SAD-a, za velike enterprise sisteme iz sektora zdravstva, transporta, saobraćaja i sigurnosti koji uspješno koriste velike države kao što su Ohio, Pennsylvania, Arizona, Hawaii, Connecticut, Washington state, kao i gradovi New York, Seattle, San Diego, Los Angeles i Atlanta. Zapošljavaju preko 100 IT stručnjaka i uvršteni su među top 100 kompanija u BiH, a u zadnje dvije godine ostvarili su rast od 200%.

Od samog nastanka, cilj im je bio izgraditi kompaniju koja se može pohvaliti kvalitetom rada, stručnim kadrom i pozitivnom organizacijskom kulturom, u kojoj će se zajedno stvarati moderno i napredno poslovno okruženje. Osim toga, kontinuirano pružaju priliku mladim talentima da uđu u ovaj svijet, te dobiju priliku učiti, raditi i napredovati, kako bi dobili adekvatno iskustvo potrebno za rad u IT industriji.

Posvećeni su kreiranju izvrsne organizacijske kulture, temeljene na slobodi izbora i fleksibilnosti radnog vremena i mjesta, u kojoj talentovani i strastveni IT stručnjaci mogu ostvariti svoj puni potencijal i dati doprinos razvoju naprednih IT rješenja, uz opuštenu atmosferu i fokus na poslovnu izvrsnost. Tokom godina rasta, zahvaljujući ulaganjima u edukacije, pažljivim i planiranim odabirima članova tima kojima nude konkurentske prednosti i osiguravaju privlačne mogućnosti za karijeru, uspjeli su sastaviti mozaik motiviranih, lojalnih i visoko   kvalificiranih IT profesionalaca.

Vjerujući da se ulaganje u svakog zaposlenog višestruko vraća, u Softray-u uz pružanje konkurentnih radnih i materijalnih uslova, te poticajnog i sigurnog radnog okruženja, kontinuirano osluškuju potrebe svih zaposlenika.

Trend zapošljavanja u ovoj kompaniji i dalje raste - u neprekidnoj su potrazi za kvalitetnim kadrom. Kontaktirati ih možete putem maila careers@softraysolutions.com, te postati dio izvrsnog kolektiva i zajedno s njima kreirati vrhunska softverska rješenja.