Virgin Pulse - Zlatni sponzor ovogodišnjeg FIT CC-a

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 06.04.2021. 12:30
Ovogodišnji FIT CC se može pohvaliti podrškom velikih kompanija kakva je Virgin Pulse koja je Zlatni sponzor ovogodišnjeg takmičenja. Virgin Pulse nam je svojom podrškom dao podstrek i potvrdu da je ono što radimo dobro i prepoznato. 

Kompanija Virgin Pulse je osnovana 2004. godine kao dio grupacije Virgin Group i trenutno je jedna od vodećih svjetskih provajdera u welbeing svijetu sa ukupno 13 miliona korisnika, podržavajući 21 jezik u 190 država. Naš ured u Tuzli je počeo saradom 2013. godine, i sa ukupno 360 zaposlenika ujedno je i najveći van granica SAD-a. 

Proizvod koji nudi Virgin Pulse je digitalna platforma namjenjena poslodavcima kako bi njenim korištenjem poboljšali životne navike svojih zaposlenika. Sa svojim rješenjem, kvalitetom klijenata i uslugom koju pružamo Virgin Pulse je globalni lider na tržištu. Naš cilj je da klijentima pomognemo u kreiranju boljeg poslovnog ambijenta koji će podsticati i motivisati njihove uposlenike da budu zdraviji i produktivniji, ali i da istovremeno uživaju u svakom radnom danu.  Koristimo B2B model oslovanja što znači da samo druge kompanije mogu biti naši klijenti, a samo zaposleni u tim kompanijama korisnici naše aplikacije. Među našim klijentima pronaći ćete 10% Fortune 500 liste najuspješnijih svjetskih kompanija kao što su Coca-Cola, Mastercard, Boeing, Phillips, HP, Dell, Skandia, Visa te mnoge druge. Sjedište Virgin Pulse Inc. je u Sjedinjenim Američkim Državama, a svoje urede imamo i u Australiji, Singapuru, Švicarskoj, Engleskoj, Kanadi,  Brazilu  i  Bosni  i  Hercegovini.

S  obzirom  na  veličinu  ureda  u  Virgin Pulse centralno  smo  mjesto  za  tehničku  i  operativnu  podršku poslovanju kompanije. Zaposlenicima nudimo razne  vidove  edukacije  i mogućnost profesionalnog usavršavanja. Priča svakako tu ne staje, jer uvijek radimo na poboljšanju radne atmosfere, te se još uvijek razvijamo i rastemo. Virgin  Pulse  Engineering  Department  broji  preko 350  software  inžinjera  širom  vijeta,  od  čega  preko 170  u  Tuzli.  Viziju  Virgin Pulse-a  kao  globalnog  lidera  i  kompanije  koja  prati  najmodernije  tehnološke  trendove  širimo  i  na  Tuzlu  i  Bosnu  i  Hercegovinu,  a mladim i talentovanim ljudima ćemo pružiti priliku da grade karijeru i učestvuju u svom i našem razvoju.

Nadamo se da je ovo početak dugogodišnje suradnje i svakako im se ovim putem zahvaljujemo na podršci.